Carne de porc yin şi yang

Carnea raţelor crescute în apropierea Pekinului este foarte gustoasă. Procesul de preparare al raţei este destul de complicat: corpul este uns c ...
4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Ardeiul iute se taie pe lung, se înlătură seminţele şi se toacă în felii subţiri. Carnea de porc se toacă în bucăţi lungi, mărunte.
  • Se prăjeşte ceapa, usturoiul şi ardei iute în 2 linguri de ulei 3 min.
  • În uleiul rămas se prăjeşte separat carnea, se condimentează cu sare şi ghimbir.
  • La carne se adaugă ananasul, mixtura de ceapă şi se introduce sucul de ananas. Se găteşte la foc mic 3 min, se amestecă totul.


Mod de servire:Se serveşte cu garnitură de orez.

Mod de preparare: 
Ardeiul chili se taie pe lung, se inlatură seminţele şi se toacă în felii subţiri.
Carnea de porc se toacă în bucăţi lungi, mărunte.
Se prăjeşte ceapa, usturoiul şi chili în 2 linguri de ulei 3 min.
În uleiul rămas se prăjeşte separat carnea, se condimentează cu sare şi ghimbir. La carne se adaugă ananasul, mixtura de ceapă şi se introduce sucul de ananas. Se găteşte la foc mic 3 min, se amestecă totul.

Sposób podania:
Se serveşte cu garnitură de orez.





Autor: Bonduelle