Puchero – tocană Argentiniană

RO_BG_12AF_RO_Young_Carrots_CCAJEC
Alfajores – biscuiţi foarte populari în Argentina, umpluţi cu dulce de leche (“lapte dulce”, adică caramel) sau cu gem, pot fi presăraţi cu zahăr pudr ...
Mâncarea a fost preluată de la indieni. Fiecare regiune are reţeta proprie pentru empanadas, acestea diferind prin mărime şi umplutură. Umplutura trad ...
Fetita mea adora pestele,dar nu se prea impaca cu legumele...Aceasta este reteta castigatoare,cu care am convins-o sa le manance.
12 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Într-o oală mare se fierb 5 litri de apă uşor sărată, se adaugă ceapa tăiată în patru, prazul, piperul negru şi carnea de vacă. Se găteşte totul 45 de minute.
  • Se adaugă la carnea de vacă gătită piepturile de pui, costiţa, crenvurştii, cartofii dulci, toate tăiate în cubuleţe, morcovii şi dovleacul tăiate fâşii şi varza tăiată în bucăţi mari.
  • Legumele se gătesc scurt timp, se scot şi se separă.
  • Se găteşte porumbul separat.
  • În timp ce puchero se găteşte, se încălzeşte într-un vas apă, se sărează şi se găteşte în ea fasolea (anterior aceasta trebuie înmuiată o noapte întreagă).
  • Carnea fiartă, crenvurştii şi costiţa se vor tăia.


Mod de servire:Se serveşte carnea pe farfurii mari împreună cu legumele, fasolea şi porumbul. Toate acestea trebuie să fie fierbinţi.





Autor: Bonduelle