Salată Bucătarului

Porumb boabe în vid, SUPER DULCE ȘI CROCANT, GOLD, 425mlRO_BG_12AF_RO_Young_Carrots_CCAJEC
Untul catifelat şi porumbul dulce conferă un gust deosebit acestei specialităţi.
Waldorf’s Astoria este o salată creată de bucătărul şef al hotelul din New York ce poartă acelaşi nume. Produsele de bază sunt : Ţelină, mere şi nu ...
Salata Bucătarului este alcătuită în primul rând din frunzele de salată verde cu diferite ingrediente. Reţeta de bază poate fi modificată ...
4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se spală frunzele de salată, se scurg şi se rup în bucăţi mai mici.
  • Se fierb ouăle.
  • Se taie roşiile şi ceapa , brânza în cuburii, iar morcovii în felii.
  • Uleiul de măsline se amestecă împreună cu oţetul şi usturoiul, apoi  se codimentează cu piper şi sare după gust.

Mod de servire:

Pe frunzele de salată se pun legumele tocate şi brânza, se adaugă porumbul, deasupra se pun ouăle tăiate în jumătăţi sau în sferturi şi se toarnă sosul preparat.





Autor: Bonduelle