Salată Coleslaw

Ingrediente

Untul catifelat şi porumbul dulce conferă un gust deosebit acestei specialităţi.
Waldorf’s Astoria este o salată creată de bucătărul şef al hotelul din New York ce poartă acelaşi nume. Produsele de bază sunt : Ţelină, mere şi nu ...
Porumb Bonduelle, amestec mexican Bonduelle, somon , varză albă și lămâie.
Este un gulaş din diferite feluri de carne şi legume, care sunt înăbuşite împreună. Argentinienii servesc separat carnea, supa şi legumele.
4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se toacă mărunt varza, iar morcovii se dau printr-o răzătoare cu găuri mari. Ambele se pun într-un castron
  • Se taie mărunt ceapa, adăugând-o și pe ea în același castron
  • Maioneza se amestecă cu laptele, oţetul şi zeama de lămâie, adăugându-se, sare zahăr şi piper
  • Sosul rezultat se toarnă sosul peste legume, amestecând bine.
 

Mod de servire:

Rezultate excepțional de gustoase vei obține dacă o vei lăsa la frigider timp de 2 ore. Se poate servi cu o baghetă crocantă sau alături de pește la abur.




Autor: Bonduelle