1. >Despre noi
  2. >Natura, viitorul nostru

Natura, viitorul nostru!

Istoria lumii este marcată de mari momente de cotitură. Motivate de dorința comună a oamenilor de a construi un viitor mai bun, aceste mișcări schimbă comportamentele, redefinesc relațiile cu lumea și impulsionează progresul.

Pentru Bonduelle, este timpul pentru o revoluție a legumelor, o schimbare inevitabilă în fața provocărilor imense cu care se confruntă planeta. Deoarece în viitor vor fi 9 miliarde de femei și bărbați de hrănit, alimentele vegetale devin o problemă majoră pentru bunăstarea generațiilor viitoare, atât în ceea ce privește cantitățile care urmează să fie produse, cât și metodele de producție.
 

Întâlnirea cu natura

Natura, bunul nostru cel mai de preț, ne dă întâlnire. Este imperativ să auzim numeroasele sale avertismente și să acționăm. Schimbările climatice, epuizarea solului, biodiversitatea compromisă... atât de multe amenințări care planează asupra echilibrului naturii și, prin urmare, asupra echilibrului umanității. Fiind o afacere de familie pe termen lung, responsabilă de hrănirea a milioane de consumatori din întreaga lume, ne dorim să fim un jucător dedicat. Acționarii majoritari și angajații Grupului Bonduelle sunt acum mobilizați pentru a construi un viitor mai bun datorită alimentelor pe bază de legume.

La Bonduelle, credem că trebuie să deschidem calea, să oferim soluții inovatoare și relevante pentru a ne hrăni mai bine, respectând în același timp planeta și, astfel, să asigurăm bunăstarea generațiilor viitoare. Colaborăm cu partenerii noștri pe toate fronturile, de 165 de ani, pentru a dezvolta o producție agricolă modernă, care respectă apa, aerul, solul și subsolul.

Prin urmare, apărăm cu fermitate o agroindustrie eficientă, ecologică, inteligentă și unită, orientată spre alimente sănătoase, sigure, durabile și accesibile. Suntem dedicați și inovăm, de pe câmp în farfurie, pentru a crea împreună un viitor mai bun prin alimentele pe bază de legume, deoarece este convingerea noastră: natura este viitorul nostru. Inteligentă și unită, orientată spre alimente sănătoase, sigure, durabile și accesibile. Suntem dedicați și inovăm, de pe câmp în farfurie, pentru a crea împreună un viitor mai bun prin alimentele pe bază de legume, deoarece este convingerea noastră: natura este viitorul nostru. Inteligentă și unită, orientată spre alimente sănătoase, sigure, durabile și accesibile. Suntem dedicați și inovăm, de pe câmp în farfurie, pentru a crea împreună un viitor mai bun prin alimentele pe bază de legume, deoarece este convingerea noastră: natura este viitorul nostru.

Sursa: www.bonduelle.com