1. >Despre noi
  2. >Aceasta este prioritatea noastră!

Misiune: calitate

Dacă există un lucru în privința căruia nu vom face niciodată compromisuri la Bonduelle, acesta este calitatea produselor noastre!

Verificăm continuu calitatea lor prin controale meticuloase de calitate, de la un capăt al lanțului la altul, pe tot parcursul procesului de fabricație, de la recoltare până la depozitarea alimentelor.
 

Care este rolul echipelor noastre de calitate?

Asigurarea unei serii de controale ale produselor alimentare în toate etapele de producție: la primirea materiilor prime, pe liniile de producție și, în cele din urmă, înainte de expedierea alimentelor procesate.

Ca parte a planului nostru de monitorizare continuă, sunt efectuate anual peste 62.000 de analize privind siguranța alimentară pentru legumele noastre conservate, congelate, proaspete sau preparate! Știința și tehnologia ne ajută să ne perfecționăm procesele de control și astfel să consolidăm bazele unei industrii responsabile care acordă prioritate siguranței sănătății, atât în cadrul francez, cât și în ceea ce privește standardele internaționale.

98% din unitățile noastre de producție din întreaga lume au acum cel puțin o certificare care garantează calitatea produselor noastre alimentare: ISO 9001, ISO 22000 sau chiar standardele IFS și BRC. Aceste certificări reprezintă o garanție de igienă, respectarea procedurilor sanitare necesare pentru procesarea produselor alimentare și conservarea acestora, precum și o valoare nutritivă bună.

Aceste standarde de calitate sunt necesare pentru noi și pentru producătorii noștri parteneri, deoarece răspund actualei provocări majore a sectoarelor agroalimentare: consolidarea încrederii consumatorilor și îndeplinirea noilor cerințe ale acestora!