• corpo

Istoria

Aceast grup are o istorie fascinantă, a apărut în Franţa de Nord şi este prezent astăzi în peste 80 de ţări din întreaga lume.

  • afis istoria bonduelle 1În 1853, Louis Bonduelle s-a lansat în industria agro-alimentară. Odată cu noile generații, activitățile inițiale (distilerie, rafinarea zahărului, fabricarea drojdiei) au evoluat.
  • În 1926 începe activitatea în sectorul conservelor de legume, cu o primă campanie de conserve de mazăre.Dezvoltarea rapidă a acestei noi activități va fi încununată de un mare succes, în 1957: amestecul de mazăre și morcovi.
  • Acest spirit de inovație s-a păstrat mereu în companie, care s-a dezvoltat apoi în tehnologia legumelor congelate, în 1968, apoi, la sfârșitul anilor ’90, în cea a legumelor proaspete (salate la pungă și salate pentru catering).
  • Concomitent, începând cu anii ’60, Bonduelle și-a extins activitățile pe plan internațional, în afara Franței și peste ocean. Marca Bonduelle este prezentă astăzi în peste 100 de țări.
  • Grupul Bonduelle a intrat în Piața secundară a Bursei din Paris în 1998, afirmându-se ca un grup de anvergură internațională, prezent în toate tehnologiile de prelucrare a legumelor și recunoscut de consumatori pentru creativitatea sa și înalta calitate a produselor sale.
  • Grupul Bonduelle și-a sărbătorit cea de-a 150-a aniversare în sectorul agro-alimentar în 2003
  • și cea de-a 60-a aniversare a mărcii în 2007.

Pentru mai multe informații despre istoria Grupului, accesează: http://www.bonduelle.com

, ,