• corpo

Activitățile noastre

Preocuparea Grupului Bonduelle este de a fii liderul mondial pe piaţa legumelor conservate şi congelate.

Activitățile noastre

O AFACERE

Bonduelle este astăzi lider mondial în domeniul legumelor prelucrate. În acest sector, în continuă schimbare, în care tehnica este stăpânită din ce în ce mai bine,

Bonduelle își exploatează experiența practică prin intermediul a 4 tehnologii:

 • legumele proaspete, gata de utilizare
 • legumele delicatese
 • legumele congelate
 • legumele în conserve

CALITATE BINE PĂSTRATĂ

Pentru Bonduelle, calitatea produselor reprezintă o prioritate absolută. Întreaga producție este orientată pentru păstrarea proprietăților nutriționale și a gustului.
Se fac verificări în diferite stadii ale procesului de fabricație, pentru a garanta calitatea și trasabilitatea produselor noastre:

 • selectarea producătorilor și a semințelor
 • monitorizarea culturilor
 • stadiul de maturitate a legumelor, caracteristicile acestora
 • procedeul de fabricare
 • rețetele
 • ambalarea

UN ANGAJAMENT

Întreaga producție de la Bonduelle este organizată astfel încât să ofere produse sănătoase, gustoase și înzestrate cu toate proprietățile lor nutriționale. Pentru aceasta, Bonduelle a implementat reguli stricte, aplicabile în toate fazele de producție și pentru toți cei implicați în prelucrarea produselor noastre (agricultori, producători, departamente de vânzări, etc.), pentru a garanta o calitate ireproșabilă tuturor produselor noastre.

4 MĂRCI

Bonduelle Bonduelle, o marcă mondială, tehnologii multiple, canale multiple.
Cassegrain În Franța, pentru consumatorii cei mai exigenți, Bonduelle oferă o selecție de produse cu marca Cassegrain, ambalate în binecunoscuta conservă dreptunghiulară și reprezentate de emblematicul personaj iepure.
Arctic Gardens Arctic Gardens, o marcă de produse congelate în Canada.
Globus Globus, o marcă de conserve în Rusia și CSI.

RESPECTAREA NATURII: O AGRICULTURĂ CARE RESPECTĂ MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

UN DEMERS GLOBAL

Agricultura practicată de Bonduelle este o agricultură ecologică și eficientă, sănătoasă și durabilă. Aceasta îmbină într-un echilibru perfect respectarea mediului înconjurător și obiectivele economice ale agricultorilor, pentru a deservi cât mai bine consumatorii și a răspunde așteptărilor acestora.

Pentru maimulte informații despre Dezvoltarea Durabilă în Grupul Bonduelle, accesează: http://sustainability.bonduelle.com

UN ANGAJAMENT COLECTIV

Pentru a standardizaviziunea agricolă a grupului și a garanta cea mai bună calitate, a fost întocmit un protocol de aprovizionare între departamentele agronomice ale Bonduelle, agricultori, furnizori și transportatori. Acesta asigură controlul complet al diferitelor culturi, obținerea calității dorite și garantează trasabilitatea fiecărui produs. Pentru că Bonduelle este preocupat să vă ofere tot ce e mai bun din legume.

Fără Organisme Modificate Genetic la Bonduelle

Suntem profesioniști în domeniul legumelor, un organism viu. Prin urmare, împreună cu furnizorii noștri de semințe, am dobândit o experiență practică unică în domeniile următoare: selecțiile de varietăți și hibridizarea.

Asigurăm selectarea semințelor pe care le furnizăm agricultorilor și, în prezent, având în vedere dezbaterile actuale, am hotărât, ca măsură preventivă, să nu utilizăm semințe de legume care au fost modificate genetic.

În calitate de specialist mondial în domeniul legumelor, avem totuși responsabilitatea de a fi la curent cu progresele specifice, în scopul îmbunătățirii calităților nutriționale, organoleptice și economice ale legumelor noastre.

Prin urmare, vom studia oportunitățile pe care le pot oferi biotehnologiile și ne angajăm anticipat:

 • să luăm în considerare cele mai stricte condiții de siguranță în dezvoltare
 • să alegem parteneri care prezintă toate garanțiile de seriozitate și transparență
 • să vă ținem la curent privind poziția noastră, în special prin intermediul etichetării produselor noastre.
, , , , ,