• corpo

Bonduelle în România

Bonduelle este perceput de către consumatori ca fiind un brand rafinat cu produse de înaltă calitate atât în categoria legumelor conservate cât și a celor congelate, aduse pe piața din România la sfârșitul anilor `90.

Echipa Bonduelle din zona Balcanilor

Echipa Bonduelle din zona Balcanilor

Începând cu 2002, când biroul de reprezentanță in România a fost înființat, echipa noastră s-a mărit treptat, o dată cu expansiunea gamei de produse în conserve și congelate.

Suntem în prezent o mână de oameni, 11 la număr, entuziasmați și dornici de reușită, lucrând împreună cu mult drag la toate proiectele. Suntem pasionați de legume, și vrem ca toți să ne bucurăm zi de zi de savoarea și calitățile acestora.

Astfel, am reușit împreună să creștem o marcă care în prezent este cea mai recunoscută din categoria legumelor în conservă și a celor congelate. Este o marcă apreciată de voi toți ca fiind de încredere, cu produse de calitate, rafinată, dinamică, o marcă lider.

Echipa Bonduelle din zona Balcanilor

Echipa Bonduelle din zona Balcanilor

Dezvoltăm continuu portofoliul de produse, avem în prezent mai mult de 20 rețete diferite de legume în conservă și un număr asemănător de legume congelate.

Datorită partenerilor noștri, distribuitorii Agrirom și Serpico, produsele Bonduelle pot fi găsite în toată țara, legumele în conservă pe rafturile magazinelor, dar și legumele congelate în lăzile frigorifice, atât în toate lanțurile importante (Carrefour, Kaufland, Cora, Auchan, Mega Image, Metro, Selgros etc) cât și în magazinele de proximitate.

, , , , ,