• cooking

Perspectiva unui gurmand asupra celor mai populare legume pentru vară

Savuros

În această vară, mâncărurile cu legume preiau conducerea: ia în calcul culorile, texturile și numărul de calorii pentru a crea un amestec cât se poate de neașteptat, impresionându-ți astfel familia.

În același fel în care sunt mode în rândul hainelor și al electronicelor, putem distinge mode diverse în ceea ce privește legumele de vară. Dacă vrei să te ții cu informația la zi și să te asiguri, în același timp, că consumi legume sănătoase, citește mai departe pentru a afla legumele cele mai preferate în acest sezon.

Elemente de luat în considerare

  • Culorile par să fie extrem de importante. Legumele cu culori vii creează efecte spectaculare în orice salată, dându-ți ocazia de a mânca feluri atractive și sănătoase în același timp.
  • Texturi: pentru această vară, alege legumele crocante în combinație cu legume moi, dar gustoase.
  • Număr de calorii: trebuie să fii foarte atent cu caloriile și să alegi doar acele legume autohtone care sunt potrivite pentru dieta ta.

Legume autohtone vs. importate

În opoziție cu alte sezoane, această vară se anunță eclectică. Bonduelle îți oferă o selecție bogată de legume proaspete și conservate, astfel încât nu ar trebui să ai probleme reale în a găsi exact combinația pe care o cauți.

Încearcă să combini în aceeași mâncare sau salată legume de origine diferită, și vei fi impresionat să vezi cât de bine se potrivesc. Iată două exemple care îți pot aprinde imaginația:

  1. Creează o salată simplă cu anghinare și morcovi; această combinație este sățioasă și gustoasă în același timp, și este foarte ușor de pregătit.
  2. Fasolea și asparagusul merg bine împreună; adaugă doar puțin unt și ierburi aromatice proaspăt tăiate pentru a face din acest amestec felul perfect pentru o cină estivală.