• cooking

Ciuperci Bonduelle alături de paste cu brânză

Savuros

Combinația ciuperci – paste cu brânză este excelentă dacă alegeți și potriviți bine ingredientele. Formula ideală este o chestiune de perseverență și dedicare.

Delicioasele ciuperci Bonduelle pot fi un adaos genial în pastele cu brânză pe care le faceți de obicei: un ingredient simplu care transformă o mâncare obișnuită într-una deosebită.

Puteți pregăti ciupercile pe grătar, le puteți înmiresma cu ierburi proaspete (rozmarin, cimbru, busuioc), le puteți stropi cu câteva picături de vin alb, sau le puteți prăji rapid cu sos de soia / sos de scoici înainte de a le adăuga în pastele cu brânză.

Sugestii pentru gurmanzi

Opțional, dacă nu sunteți la dietă, puteți adăuga și unt pentru un plus de aromă, sau chiar bacon. Nucșoara și frunzele de pătrunjel pot completa frumos această mâncare.

Ce vă mai poate surprinde la pastele cu brânză și ciuperci? În primul rând, puteți schimba perspectiva, considerându-le garnitură pe lângă un fel principal suculent! Mai apoi, această mâncare v-ar putea surprinde dacă alegeți cu grijă ingredientele: folosiți numai brânzeturi de cea mai bună calitate, de exemplu parmezan, gruyère, fontina, cheddar, provolone, pecorino, brânză bună de capră, ori brânză cu mucegaiuri albastre și rețineți că un mic adaos de lapte va face sosul foarte cremos.

Ciupercile au o textură fină și, de aceea, sunt ideale pentru mâncărurile cremoase. Folosiți un sos de lapte și făină, îmbunătățit cu smântână dulce, în care este bine să adăugați cel puțin una dintre brânzeturile menționate. 

Cu această rețetă vă va fi ușor să vă impresionați oaspeții; în plus, este o rețetă care permite foarte multă variație, fiind în același timp simplă și rapid de executat.