Flexibilitatea implicită din rețetele cu porumb baby

Frumos

Fă-l să arate ca o legumă sau gătește-l ca și cum ai găti carne. Orice ai alege, varietatea de porumb baby va fi întotdeauna într-o clasă aparte.

Lucruri pe care ar trebui să le știi despre varietatea de porumb baby

De cele mai multe ori, rețetele bazate pe porumb baby pornesc de la ideea că acesta e o legumă, în ciuda aspectului său particular. Distanța dintre aspect și gust (care este destul de mare atunci când comparăm un porumb baby cu porumbul comun) este o foarte bună perspectivă de la care poți începe atunci când te decizi ce anume vrei să gătești. Cea mai bună soluție pe care o ai la îndemână este să consideri varietatea de porumb baby undeva la mijlocul distanței dintre o legumă obișnuită și carnea ușoară.
Firește, o asemenea strategie nu se axează pe gust, ci e mai degrabă centrată pe ideea că timpii de gătire și stilul folosit ar trebui ajustate pentru a obține maximul din porumbul baby.

… Și rețetele pe care ar trebui să le încerci

Mai jos, vei găsi două soluții distincte ce vor îmbogăți serile petrecute în bucătărie în această toamnă prin inventivitate și creativitate, cu toate că ambele sunt simple și ușor de făcut:

  • Ia două conserve de porumb baby Bonduelle și o conservă de morcovi Bonduelle. Taie totul în bucăți de aproximativ 2 cm mărime. Gătește un sos alb ușor (200 g) cu făină și lapte și folosește piper cu lămâie pentru a obține un efect dulce și ușor iute. Adaugă sosul peste amestec și presară pătrunjel verde peste.
  • Amestecă făină obișnuită (2 părți), făină de porumb (1 parte) și chimion până obții o consistență omogenă. Deschide o conservă de porumb baby Bonduelle și lasă porumbul să se usuce puțin. Ia o tigaie și încălzește unt sau ulei și apoi gătește fiecare porumb, după ce l-ai trecut prin amestecul descris mai sus. Servește cu ardei proaspăt și carne ușoară.