Condimente noi pentru salate de toamnă

Frumos

Cilantro, cicoare și grăunțele paradisului. Află mai multe despre condimentele folosite insalate de toamnă dacă vrei să fii sănătoasă și să mănânci mâncăruri gustoase.

 

Evidenţiază gustul implicit al legumelor proaspete cu ajutorul condimentelor

Unii oameni consideră salatele monotone și neinteresante, dar cel mai important motiv din spatele unei atari perspective este lipsa cunoștințelor legate de condimentarea salatelor. Pe lângă sosurile diverse (atât proaspete, cât și gătite pe foc) pe care le poți adăuga pentru a îmbogăți gustul legumelor, există anumite condimente ce adaugă savoare unor asemenea salate.
 
Pe lângă acest aspect, există situații când un anumit condiment intensifică gustul unei anumite legume dacă combinația și cantitățile sunt corecte. Nu te teme să încerci rețete noi în această direcție și vei fi uimită de importanța anumitor condimente în prepararea salatelor de toamnă.
 
Gusturi camuflate în grădina ta. Condimente pe care le poți folosi

Există două tipuri diferite de condimente, dacă luăm în considerare varietatea de salate de toamnă pe care o ai la dispoziție: condimente tipice (busuioc, pătrunjel, coriandru și tarhon) și condimente speciale. Acest articol se referă la a doua categorie:

  • Adaugă o fărâmă de semințe de anason pe salata ta de țelină și efectul va fi aproape instantaneu;
  • Folosește muștar negru și susan negru (ambele în cantități mici) pentru a îmbogăți aproape orice salată de roșii și castraveți;
  • Cicoarea adaugă prospețime salatelor pe bază de ardei, dar poate fi folosită și ca adaos special împreună cu pătrunjelul;
  • Cilantro (frunzele de coriandru) este perfect pentru cartofi, atât gătiți la abur, cât și fierți;

Folosește grăunțele paradisului (măcinate, și în cantitate foarte mică) și frunze de curry (frunzele plantei, nu amestecul!) pe salate de sfeclă roșie.