Legumele în bucătăria ta

Savuros

Oricare ar fi atitudinea ta față de legume, adevărul e că ai nevoie de ele în bucătărie. Dacă nu îți place gustul lor înseamnă doar că nu ai găsit-o, încă, pe cea potrivită ție.

Cel mai probabil, cea mai grozavă modalitate de a descoperi mâncăruri noi este să călătorești. Dar, așa cum știm cu toții, călătoriile necesită bani și timp și nu poți sări în avion ori de câte ori ai chef să adaugi o legumă nouă la preparatele tale. Uneori, o vizită în piața sau la magazinul local este suficientă. Și, de obicei, există o anume legumă pe care nu ai încercat-o încă pentru că nu știi cum să o prepari. Sau poate că există legume care nu îți plac, dar prepararea lor într-un mod cu totul nou ar putea să-ți schimbe părerea? Uneori descoperirile nu au nevoie de locuri și bucătării exotice, ceva cu totul nou se poate ivi chiar de după colț.. poate chiar crește în grădina bunicii?

VEGETABLES-KITCHEN-(03)

Descoperă ce-ți place

Dacă îți place să gătești și, mai presus de toate, adori să prepari feluri de mâncare cu adevărat gustoase, atunci lumea legumelor este o lume fantastică pe care trebuie să o descoperi.

Este minunat dacă îți place deja să prepari și să mănânci legume. Dacă nu – lucrurile se vor schimba în curând.

Există câte ceva pentru fiecare. De fiecare dată când ai ocazia, încearcă legume noi, necunoscute, și, în curând, te vei îndrăgosti. În varietatea uimitoare pe care natura o are de oferit, vei găsi tot felul de arome și texturi. Există întotdeauna ceva nou de descoperit și odată ce ți-ai descoperit preferatele, nu te vei plictisi, deoarece există multe, multe modalități de preparare a legumelor și la fel de multe feluri de mâncare pe bază de legume. Pot fi servite la masă ca un ingredient foarte gustos sau pot fi baza perfectă pentru un anume fel de mâncare.

VEGETABLES-KITCHEN-(02)

Poartă-te frumos cu legumele

Legumele au o serie de beneficii – cum ar fi vitaminele și nutrienții de care ai nevoie, dar au și un gust excelent. Deși majoritatea legumelor sunt foarte ușor de gătit și conservat, unele dintre ele au nevoie de mai multă îngrijire pentru a le păstra gustul minunat. Am pregătit o serie de sfaturi care te vor ghida prin fiecare etapă a lucrului cu legumele gustoase – cum să le pregătești, cum să gătești și să le condimentezi, precum și modul în care le poți conserva și congela, astfel încât să te poți bucura de legume ori de câte ori dorești.

VEGETABLES-KITCHEN-(04)

, , ,