Piept de curcan învelit în caşcaval şi porumb

Porumb boabe în vid, SUPER DULCE ȘI CROCANT, GOLD, 425ml
Salata Bucătarului este alcătuită în primul rând din frunzele de salată verde cu diferite ingrediente. Reţeta de bază poate fi modificată ...
4 Număr de porții

Instrucţiuni


Pieptul de curcan se bate puţin, după care se freacă cu sare şi piper. Se topeşte untul, în care se căleşte ceapa. Se trage de pe foc, şi se adaugă porumbul, smântâna şi gălbenuşurile de ouă. Se adaugă sare şi piper, se condimentează cu pătrunjelul, după care se amestecă cu cantitatea de pesmet necesară pentru a se obține o pastă moale. Pieptul de curcan se prăjeşte rapid pe ambele părţi în puţin ulei, după care se pune într-o tavă unsă cu ulei. Se acoperă cu pasta cu porumb, se apasă puţin, şi se presară caşcavalul. Se coace în cuptorul preîncălzit la 200°C (180°C în cuptor cu convecţie cu aer cald) cca. 30 min. până capătă o culoare aurie.



Autor: Bonduelle