• healthy

CEA MAI DRĂGUSTOASĂ SUPĂ

Sănătos


Îți mai aduci aminte ce înseamnă să te bucuri cu adevărat de, să zicem, o supă? Să o prepari cu voie bună și chef de viață, apoi să o savurezi în tihnă alături de cei dragi sau de tine, cel mai drag om ție, să nu te grăbești și fiecare masă să devină o amintire?

Din dragostea pentru mâncare și viață, Bonduelle nu numai că aduce legume proaspete, colorate și gustoase, dar și inspirație pentru viață. Totul ca tu să gătești supe gustoase în doar 3 minute, care să fie savurate și transformate în momente de căldură alături de cei dragi.  Pentru că tocmai aceste momente fac din supele Bonduelle cele mai drăgustoase supe.

Cum cele mai drăgustoase supe văd mereu partea călduroasă a situației, acestea au pornit mișcarea online #nufisupi prin care își doresc să îți aducă puțină căldură atunci când ai nevoie de ea. Dacă ai o zi mai tristă, ești pe gânduri sau nu ai chef, supele drăgustoase înțeleg. Mai mult decât atât, ți-au pregătit concursuri inspirate din viață pe facebook.com/BonduelleRomania, iar dacă postezi pe Instagram o poza cu starea ta și folosești #supi, s-ar putea să primești o surpriză din partea lor.  Drăgustos, nu-i așa?

imagine-interior-350x350

Amestecurile de legume pentru supe cremă de la Bonduelle sunt de trei feluri, colorate cu inspirație pentru viață și aducătoare de voie bună. Supele sunt gata în doar 3 minute și au un pas de preparare secret.

img-website

Amestecul pentru supă cremă ‘4 Green Mix’ cu dovlecel verde, fasole verde, broccoli și mazăre te ține fresh și pe timpul iernii datorită bunei dispoziții pe care o debordează la fiecare masă.

Amestec de legume pentru supa crema 4 Green Mix 750g

Amestecul pentru supă cremă ‘Happy Trio Mix’ cu praz, morcovi galbeni, napi este cel mai optimist amestec de legume din care se poate face supa noastră drăgustoasă.

Amestec de legume pentru supa crema Happy Trio Mix 750g

Amestecul pentru supă cremă ‘Sweet Orange Mix’ cu dovleac galben, dovleac dulce roșu, morcovi și ceapă aduce zâmbete în colțul gurii pentru că are cunoștințe în treburile inimoase.

Amestec de legume pentru supa crema Sweet orange Mix 750g

Amestecul pentru supă cremă ‘Red Tomato Mix’ cu roșii, ardei gras roșu, ceapă și morcovi este cel mai pasional dintre toate așa că așteaptă-te să rămâi cu amintiri drăgustoase.

Legume pentru supa crema de rosii Red Tomato Mix 600g