• cooking

Spaghetti cu legume

Savuros
Alice Ciobanu

Alice CiobanuSunt Alice şi ador să gătesc. Îmi plac senzaţiile stârnite de aromele care-mi umplu casa în timp ce „bucătăresc” şi sunt fericită când îi văd pe cei din jur cum se bucură de fiecare îmbucătură. Am început prin a fi food-blogger dintr-o joacă sau dintr-o întâmplare, iar astăzi n-aş mai putea concepe viaţa mea fără fărâma magică a bucatelor.


Delicioase şi savuroase aceste spaghetti cu legume. Iar faptul că veţi folosi legume congelate vă va scuti de efort şi nu va fi nevoie să spălaţi şi tăiaţi legumele. Astfel veţi ecosomisi şi timp, de care vă veţi bucura alături de cei dragi. Simplu, uşor, eficient.

Ingrediente

  • 250gr spaghetti
  • 30 gr unt
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 gr amestec legume congelate Broccoli soup

Timp de preparare: 30 minute

Spaghetti cu legume

Mod de preparare

Puneţi spagtehele la fiert în apă rece şi un strop de sare, şi fierbeţi-le conform instrucţiunilor de pe ambalaj, uşor “al dente”. Scurgeţi-le şi păstraţi-le calde.

În timp ce fierb spaghetele, într-o tigaie încălziţi uşor untul şi adăugaţi legumele congelate. Sotaţi-le, iar spre final adăugaţi usuturoiul tocat. Adaugă spaghetele calde şi amestecă uşor. Trage de pe foc şi scoate spaghetele cu legume pe farfurii calde.

Consumă aceste delicioase spaghetti cu legume alături de un pahar de vin alb.

Spaghetti cu legume