• cooking

Omletă cu porumb

Savuros
Dana Burlacu Visternicu

Dana Burlacu VisternicuFood blogger si Food Ambassador la Food Revolution Community Iubitoare de prăjiturici, dar și de mâncare buna, făcută responsabil.


Pentru un mic dejun sănătos și sățios, îți recomand omleta cu porumb, foarte ușor de pregătit, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Porții : 2 persoane

Timp de pregătire: 10 minute

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 1/2 cutie de porumb Bonduelle Gold
  • 100g gorgonzola
  • 1 gogoșar/ardei roșu mic
  • 2 linguri ulei vegetal
  • sare, piper
  • germeni după preferință

Omletă cu porumb

Mod de preparare:

Se bat bine, pe rând, două ouă cu sarea.

Se încinge o tigaie în care am pus o lingură de ulei. Se toarnă ouăle bătute și se lasă așa puțin, cam cât prinde omleta o pojghiță. Apoi se pun deasupra 50 g de gorgonzola tăiată bucățele, jumătate de gogoșar tăiat fâșii și jumătate din porumbul pregătit.

Lăsăm să se prăjească bine omleta apoi o punem pe farfurie și o decorăm cu germeni, atât pentru o pată de culoare, dar mai ales pentru valoarea nutrițională. Adăugăm puțin piper.

Din restul ingredientelor facem cea de-a două omletă.

Poftă bună.

, , ,