• cooking

Mușchiuleț de porc umplut

Savuros
Anca B.

Anca B.Proiectul My Classic Cuisine s-a născut în urmă cu aproximativ 2 ani din entuziasm și pasiune pentru gătit, din dorința de a depăși granițele propriei bucătării și de a împărtăși cu ceilalți experiențele culinare. Mica bucătărie My Classic Cuisine se va implica în continuare cu mult entuziasm în proiectele caritabile, și va continua să vă surprindă.


Rețetea cu mușchiuleț de porc va încânta papilele gustative ale invitaților, oricât de pretențioși ar fi aceștia.

Ingrediente:

  • 2 muschiuleți de porc
  • 1 borcan ciuperci Bonduelle
  • 200 g mozzarella
  • frunze spanac baby
  • 3 ardei copți
  • albușul de la 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper

Mușchiuleț de porc umplut

Modalitate de preparare:

  • Mușchiuleții de porc se crestează pe jumătate și se bat puțin.
  • Se condimentează cu sare și piper.
  • Ciupercile se călesc în puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu albușul bătut.
  • Peste mușchiuleți se pune un strat de felii de mozzarella, un strat de frunze de spanac baby, unul de ciuperci, iar la final felii de ardei copt.
  • Carnea se rulează și se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară.
  • Se condimentează mușchiuleții cu sare și piper, și se dau la cuptorul preîncălzit la 220 gr C pentru aproximativ 30-40 de minute.

Mușchiuleț de porc umplut

, , , , ,