Fructe şi legume pentru un look proaspăt de vară

Frumos

Vara este chiar după colţ. Pentru a intra in forma pentru un look de vara mare, nu este prea târziu pentru a obţine pe o dieta de fructe şi legume.

Look de vară

Fibrele şi vitaminele sunt benefice pentru intestine, piele şi ajută concentrarea. Cel mai efectiv este să iei 5 mese uşoare pe zi. Începe dimineaţa cu fructe sau suc de fructe pentru vitalizarea şi cereale pentru o digestie bună. Pentru o gustare între mese consumă un iaurt, încearcă să alegi unul natural cu fructe.

La prânz alege ceva cu legume, adăugă-le ca garnitura cu carne la grătar, peşte sau tofu. Dieta nu înseamnă înfometare, este vorba despre planificare şi alegerea cu atenţie a mâncărurilor: alege alimente scăzute în grăsimi, dar nutritive în acelaşi timp. Simte-te liber să experimentezi cu diferite mese şi bucură-te de dietă!

Consumă fructe pentru o gustare târzie, în acest moment al zilei evită consumul de banane, deoarece conține mult zahăr, mai bine alege fructe citrice cum ar fi grapefruit-ul, portocaliile sau lămâile. Pentru cină, mănâncă o salată de legume: pur și simplu rade niște varză, ceapă, morcovi, adaugă un pic de condimente şi gata, ai o masă uşoară. Nu mânca după 6 seara!

, , ,