7 sfaturi pentru persoanele care doresc să slăbească

Sănătos

Un regim diversificat şi echilibrat este metoda eficientă pentru a reduce masa corporală. Faceţi cunoştinţă cu metodele rapide de slăbire.

Produse alimentare naturale pe fond alb

Bune alimente

Consumând mâncare de calitate putem pierde greutate rapid. Alimentele de calitate sunt acelea care au gust bun şi aduc organismului toate elementele nutritive necesare.

Să nu credeţi că este suficient să mâncaţi mai puţin pentru a slăbi. Dacă doriţi să slăbiţi pentru totdeauna, trebuie să cunoaşteţi principiile alimentaţiei sănătoase.

  1. Consumaţi zilnic legume şi fructe. Pot fi proaspete, fierte sau sub formă de suc. Ele sunt o excelentă sursă de vitamine, minerale şi fibră.
  2. Beţi mult, mai ales apă minerală, ceai uşor îndulcit, sucuri de fructe sau legume foarte diluate.
  3. Mâncaţi conştient. Nu vă grăbiţi. Mâncând conştient – vă hrăniţi în mod corect.
  4. Mâncaţi divers. Nu există mâncăruri „sănătoase” sau „nesănătoase”. Mâncaţi ce doriţi, dar cu moderaţie.
  5. Alegeţi alimente cu conţinut redus de grăsime. Cumpăraţi carne şi mezeluri slabe. În bucătărie folosiţi uleiuri vegetale de calitate, cum ar fi uleiul de măsline sau cel de rapiţă.
  6. Renunţaţi la prânzurile cu carne cotidiene. Dacă deja gătiţi carne, alegeţi-o pe cea slabă, cum ar fi cea de vită, viţel sau pasăre.
  7. Consumaţi zilnic produse din seminţe integrale. Delicioşii fulgi de mic-dejun, pâinea integrală, macaroanele. Pentru copt, folosiţi făina integrală de secară.
, , , , ,