Tocană de pui cu vin Burgundy

RO_BG_Sliced_Marinated_Mushrooms_2
3 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se spală 8 pulpe superioare de pui și se taie în 4-6 bucăți. Se condimentează cu sare și piper.
  • Se curăță 150g de slănină afumată și se taie în cubulețe de 1 cm. Se încinge uleiul într-o tigaie și se pregătește slănina.
  • Se adaugă bucățelele de carne și se pune tigaia pe foc încă 20 de minute. Se condimentează cu 2-3 căței de usturoi, se toarnă puțină apă, și se mai ține pe foc în tigaia acoperită circa 20-25 de minute până se înmoaie carnea.
  • Se adaugă 150g de ceapă și 230 g de Ciuperci Feliate Bonduelle.
  • Se adaugă 200ml de vin roșu Burgundy și o lingură de miere și se lasă tigaia pe foc încă 2-3 minute. Se presară cu pătrunjel.




Autor: Bonduelle