Salata de ciuperci cu Risotto

RO_BG_Sliced_Marinated_Mushrooms_2
3 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se pun ciupercile feliate Bonduelle timp de 10 minute într-un vas cu apă caldă. Separat se fierb 150 ml de apă într-o cratiță mare, cu un pic de sare. Se adaugă orezul și se fierbe timp de 15-20 de minute.
  • Se scurge apa și se adaugă alta clocotită peste orez pentru a  elimina orice exces de amidon. Între timp, se pune ceapa la foc mic până devine translucidă, nu maro. Se adaugă ciupercile feliate Bonduelle, patrunjelul și putină sare.
  • Se combină orezul cu amestecul de ciupercile și ceapa și se adaugă 2 linguri de apă. Se amestecă bine. Se ia un vas în care se adaugă ingredientele pentru dressing.
  • Se toarnă tot peste amestecul de mai sus.
  • Se asezonează după gust cu sare şi piper negru macinat și se lasă să se răcească. Se servește rece.




Autor: Bonduelle