Frigărui de ciuperci cu busuioc

RO_BG_Whole_Marinated_Mushrooms_2
3 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se toacă mărunt frunzele de rozmarin. Se pun ciupercile împreună cu vânăta într-un castron mare.
  • Se prepară sosul din ulei de măsline, oțet, usturoi și jumătate din frunzele de rozmarin. Se asezonează cu sare și piper, apoi se adaugă legumele. Se așteaptă 15 minute.
  • În acest timp, se amestecă maioneza cu busuiocul. Se adaugă piper negru măcinat și se pune totul într-un bol.
  • Se înfig ciupercile întregi Bonduelle și cuburile de vânătă pe bețișoare, alternându-le. Se unge cu sosul de marinat și se pun pe grătar sau la grill 5 minute. Se presară cu sare și cu frunze de rozmarin. Se servește cu maioneză și busuioc.

 





Autor: Bonduelle