Legume la vreme rea

Sănătos

Odată cu schimbarea anotimpului, se schimbă şi dieta noastră. Independent de acest lucru, hrana noastră trebuie să fie sănătoasă şi să îmbunătăţească starea de spirit.

Fiecare din anotimpuri are specificul său, un mod de viaţă având primăvara şi vara şi altul toamna şi iarna.

alimentaţie sănătoasa legume congelate

Toamna

Toamna este un moment specific, când organismul simte încă influenţa pozitivă al odihnei din vacanţă, însă incearcă să se pregătească şi să se protejeze împotriva apropiatei ierni.
Vântul, ploaia şi zilele din ce în ce mai scurte reduc eficient din vitalitatea dată de vară. Consumul în acest timp de legume, furnizează vitaminele care protejează organismul împotriva răcelii. O metodă bună pentru melancolia de toamnă este o mâncare gustoasă şi cu aspect apetisant. Serile din ce în ce mai lungi sunt propice întâlnirilor, care sunt un prilej pentru o cină deosebită la care nu trebuie să lipsească legumele..

Legumele

Norma de consum zilnic se ridică la 180 – 200 grame. Datorită Bonduelle avem acces la ele nu numai în timpul sezonului, însă în tot anul. Congelarea este una din cele mai bune metode pentru păstrarea legumelor, pentru că reţine bogăţia de vitamine cuprinse în ele, sărurile minerale şi celuloza, în a cărei componenţă intră substanţele care înlesnesc digestia.

, ,