• nutrients

Vitamina B pentru a-ți calma nervii și a-ți întări metabolismul

Sănătos

Grupa B de vitamine ajută la reducerea stresului, la reglarea metabolismului, își dă energie și are grijă de pielea ta. Întrucât organismul nostru nu poate stoca vitaminele B, trebuie să i le furnizăm în mod constant.

 

Vitaminele B sunt extrem de importante pentru corp. Ele fac parte din enzime sau le activează. Din acest motiv, au un impact asupra metabolismului la nivel celular și stau la baza tuturor proceselor care se desfășoară în corp. Grupa B de vitamine este în primul rând responsabilă de funcționarea corectă a sistemului nervos, și prin urmare, de sănătatea mentală. Absența lor duce la modificări la nivelul vaselor de sânge, la dereglări ale sistemului nervos și ale nivelului de colesterol din sânge.

Vitaminele din grupa B sunt prezente în principal în orz și hrișcă, în organe, carne, pâine neagră, migdale, ouă, conopidă, varză, ceapă, usturoi, varză de Bruxelles, broccoli, spanac, fasole și mazăre. Trebuie amintit că cererea crescută pentru aceste vitamine apare atunci cand mâncăm, în exces, dulciuri și alți carbohidrați. Alcoolul, cafeaua și ceaiul negru, de asemenea, distrug în mod eficient vitamina B.

Green_Vitamines--vitamin-B-RO

Îmbunătățește-ți starea de spirit mâncând produse bogate în vitamine din grupa B

Află mai multe despre sănătatea ta aici:

Legumele – vitamine la fiecare masă
Dieta verde este o dietă sănătoasă
Legumele galbene, cel mai bun medicament pentru ochii și pielea ta

, , , ,