Chestionare şi întrebări despre sănătate

Sănătos

Există atâtea lucruri interesante, despre universul legumelor, pe care trebuie să le descoperi.

Lucruri care te vor surprinde

De cele mai multe ori, când vine vorba de o nutriţie sănătoasă, intervine în ecuaţie subiectul plictiseală. Poţi obţine informaţii utile despre o alimentaţie sănătoasă cu ajutorul chestionarelor noastre care vor transforma întreaga activitate într-una distractivă. Cu cât vei şti mai multe lucruri despre alimente, cu atât vei avea o viaţă mai frumoasă şi mai sănătoasă.

Ştii de ce varza de Bruxelles a devenit aşa cunoscută în Europa sau de ce spanacul a devenit popular în rândul marinarilor?

quiz2

Fii informat

Cel mai important pas către o nutriţie sănătoasă este acela de a schimba obiceiurile nesănătoase. Chestionarele noastre îţi vor arăta, într-un mod interesant, care sunt proprietăţile nutritive ale legumelor. La fel de important este să rămânem consecvenţi cu privire la deciziile pe care le luăm, dacă ne dorim într-adevăr o schimbare; apoi, ne va fi foarte uşor să avem un stil de viaţă sănătos.

quiz3

Deși vei regăsi în tot cuprinsul site-ului nostru chestionare și sondaje, iată unul pe care îl poți face chiar acum. Testează-ți cunoștințele despre mâncare și nutriție, iar apoi.. poate îți pui și prietenii la încercare. 

Care dintre aceste alimente conține cele mai multe proteine?

, , , , ,