Dieta 2000 calorii

Savuros

Bucuria vieţii, fără stres şi fără boli. 2000 calorii pe zi sunt suficiente pentru a avea o siluetă perfectă, uşor de atins.

Pierdem kilograme

Este o dietă pentru toţi cei care vor să „piardă” câteva kilograme în fiecare lună, în mod sistematic.
dieta 2000 calorii bucuria vieţii

Aplicare uşoară

Principii ale dietei 2000 de calorii :

  • să mănânci de 6 ori pe zi
  • să nu bei alcool
  • să nu mănânci biscuiţi, dulciuri, bomboane etc.
  • să bei cantităţi mari de apă (până la 2 litri pe zi)
  • să alegi mâncarea diversificată
  • să nu mănânci cipsuri şi alte snackuri sărate
 dieta 2000 calorii uşor de aplicat

În ce constă?

Este uşor de aplicat, doarece nu provoacă foame. Premiza principală a dietei este consumarea unui număr de calorii pe zi care nu depăşeşte 2000. Combinată cu efortul fizic crescut în fiecare zi, dieta permite să slăbiţi 2 până 3 kg lunar.
Dacă ţi se întâmplă să mănânci una dintre măncărurile interzise, nu te stresa. Este suficient să o balansezi bând multă apă şi mâncând fructe în ziua respectivă.

Ziua I

Mic dejun:
un pahar de ceai cu lapte, o chiflă
Gustarea de dimineaţă:
un pahar de ceai, 2 felii de pâine neagră cu salam
Prânz:
supă de pui, legume la aburi, un pahar de suc de legume
Gustarea de după-amiază:
un pahar de suc de roşii
Cină:
un pahar de lapte, o chiflă, brânză de vacă

Ziua II

Mic dejun:
un pahar de ceai cu lapte, o chiflă, ouă cu bacon
Gustarea de dimineaţă:
o ceaşcă de cafea (fără zahăr), un sadviş cu banană
Prânz:
Salată din piept de pui şi paste, o portocală
Gustarea de după-amiază:
3 vafe din orez cu brânză de vacă degresată
Cină:
O bucată de pui la gratar, cartofi piure, salata din legume cu ulei de măsline, sos

Ziua III

Mic dejun:
un pahar de suc de legume, o felie de pâine
Gustarea de dimineaţă:
2 felii de pâine, caşcaval, un măr
Prânz:
supă din legume, o bucată de carne de vacă, 2 cartofi fierţi, salata cu sos vinegrette
Gustarea de după-amiază:
suc de morcov, o bucăţică de pandişpan
Cină:
orez prăjit cu curry
Atenţie:
- în caz de carne, porţiile nu trebuie să fie mai mari de 150 g
- porţiile de supe să nu fie mai mari de 350 ml
- fructe până la 150 g
- legume până la 300g
- cartofi până la 150g
, , , ,